Política de cookies

Galetes (cookies)

Utilitzem galetes per facilitar l’ús de la nostra pàgina web. Les galetes són petits fitxers d’informació que ens permeten comparar i entendre com els nostres usuaris naveguen a través de la nostra pàgina web, i d’aquesta manera poder millorar conseqüentment el procés de navegació.

Les galetes que utilitzem no emmagatzemen cap dada personal, ni cap tipus d’informació que puga identificar-lo. En cas de no voler rebre galetes, per favor configure el seu navegador d’Internet perquè les esborre del disc dur del seu ordinador, les bloquege o l’avise en cas d’instal·lació de les mateixes. Per a continuar sense canvis en la configuració de les galetes, simplement continue en la pàgina web.

Els tipus de galetes que utilitzem

  • Galetes estrictament necessàries

Aquestes galetes són necessàries per al correcte ús de la pàgina web, permetent l’accés a seccions que compten amb filtres de seguretat. Sense aquestes galetes, molts dels serveis disponibles no estarien operatius.

  • Galetes de Navegació

Aquestes galetes recullen informació sobre l’ús que les visites fan del web, per exemple pàgines vistes, errors de càrrega … És informació genèrica i anònima, on no s’inclouen dades personals, ni es recull informació que identifique els visitants, perquè l’objectiu últim és millorar el funcionament del web. En visitar la nostra pàgina web, accepta la instal·lació d’aquestes galetes al seu dispositiu.

  • Galetes Funcionals

Aquestes galetes permeten recordar informació (com el seu nom d’usuari, idioma o la regió en la que es troba) i característiques més personals. Per exemple, la possibilitat d’oferir contingut personalitzat basat en la informació i criteris que hagis proporcionat voluntàriament. Aquestes galetes també poden utilitzar-se per recordar els canvis realitzats en la mida del text, fonts i altres parts personalitzables de la pàgina web. També s’utilitzen per oferir alguns serveis sol·licitats, com veure un vídeo o comentar en un bloc. La informació que recopilen aquestes galetes pot ser anònima i no podrà ser seguida la seua activitat en altres pàgines web. En visitar la nostra pàgina web, acceptes la instal·lació d’aquestes galetes al teu dispositiu.

 

 

Share This